Oldies Back on Stage is er maar één keer per twee jaar. Maar luisteren naar muziek uit de 60-ties, 70-ties en 80-ties doe je natuurlijk het liefst èlke dag! Op deze pagina bieden wij je een aantal radio-stadions, die dagelijks via internet uitzenden en gespecialiseerd zijn in het draaien van 'oldies'.
Je kunt er via de geluidskaart van je pc naar luisteren. Misschien kun je zelfs je pc op je stereo-installatie aansluiten!! Weet jij nog andere en bétere radiostations, die muziek uit de 60-ties, 70-ties en 80-ties draaien, dan horen wij het graag van je!

 
 
Arrow Classic Rock is in Nederland in veel plaatsen via de kabel te ontvangen, maar daarnaast alleen maar via de middengolf. Dat geeft weliswaar een heel authentiek geluid, maar wie cd-kwaliteit gewend is wil méér. Arrow Classic Rock zendt ook op internet uit. Klik op de button voor non-stop rockhits uit de 70-tie en 80-ties.
 
 
Radio 10 Gold is een Nederlands station, dat in veel plaatsen via de kabel te ontvangen i8s. Via de ether is Radio 10 Gold alleen via de middengolf te beluisteren. Radio 10 Gold zend ook via internet uit en dat geeft een bijzonder goede ontvangstkwaliteit. Het station draait veel muziek uit de 780-ties en 80-ties, waaronder een flink aandeel Nederlandstalige muziek.
 
 
Majic Oldies Radio 102.7 FM is één van de beste Amerikaanse stations, dat 24 uur per dag Oldies draait. Het station zend via een etherfrequentie uit in de regio Miami/Fort Lauderdale, maar heeft ook een streaming internet-uitzending. Majic Oldies Radio klinkt héél Amerikaans en draait erg veel muziek uit de 60-ties en early 70-ties. Klik op de button om naar Majic Oldies radio te luisteren.
 
 
Super 70s is een Amerikaans internetstation uit Los Angeles, dat 24 uur per dag, 7 dagen per week, disco- en danceclassics draait. Het station dweept met High Definition Audio: de geluidskwaliteit van Super 70s is inderdaad opmerkelijk goed, zelfs als je het station streaming binnen haalt! Klik op het logo om te luisteren.
 
 
Radio Nostalgia is pure nostalgie voor de oudere luisteraars. Maar ook veel jongere luisteraars zullen de muziek uit vooral de jaren 60 weten te waarderen. Elvis Presley, Cliff Richard, Fats Domino, The Beatles, The Rolling Stones, Bob Dylan, Roy Orbison, Buddy Holly, Chubby Checker, The Everly Brothers: Wie kent ze niet? Je hoort ze allemaal bij Radio Nostalgia. Luister mee en geniet van de heerlijke muziek uit die tijd!
 
 
The Disco Heat 107.5 FM is een Amerikaans 24/7 disco- en danceclassics station. Niet alleen de alom bekende danceclassics komen voorbij, je hoort ook regelmatig de wat minder bekende nummers. Klik op het logo om eens naar The Disco Heat te luisteren.
 
 
Kiss FM Disco Radio is non-stop-station uit het Australische Brisbane. De zender draait de hele dag tamelijk onbekende, maar wel heel herkenbare disco uit de 70-ties en 80-ties.
 
 
Solar Radio FM draait classic soul, maar ook gerelateerde genres als soulfunk, soulgarage, R'n'B, gospelm en jazzfusion. Solar Radio FM is een Engels station.
 
 
 
Passion Radio is een Engels station en draait voornamelijk de wat minder bekende dance uit de 90-ties en 90-ties.
 
 
Latin Soul is een Amerikaans internet-radiostation, dat veel latin-soul draait. Voor de liefhebbers heerlijk om eens een uurtje tegen aan te leunen!
 
 
Disco 101 is een Russisch internet-radiostation, dat 80-ties disco draait. Rusland staat natuurlijk niet direct bekend als een disco- en danceclassicsland, toch klinkt dit station heel solide. Luister maar eens en klik op de button!
 
 
Tijdens Je Werk is een Nederlandse portal die je verwijst naar de meest uiteenlopende (web)radiostations. Niet alleen Oldies-stations, maar ook nieuwszenders, klassieke zenders en stations met diverse stromingen housemuziek. Kijk maar eens op www.tijdensjewerk.nl
 
 
Skyline RTV is weliswaar geen Oldies-station, maar brengt op televisie, radio, kabelkrant en internet wel het laatste nieuws over Oldies Back on Stage! Kijk voor meer informatie over Skyline RTV op www.skylinertv.nl